ZSandBox

Benvolgut/benvolguda,

Amb quest e-mail és per presentar-te a en Marc Jiménez, que a partir del passat dilluns 15 de juny, treballa per al Club cobrint la plaça de mariner que havíem ofert a través de la nostra pàgina web i altres canals de comunicació.

En Marc és una persona de bon tracte, aficionat des de molt jove als esports de mar: rem i vela. Disposa del títol de Patró d’Esbarjo per a embarcacions de motor i a vela. 

En Marc té experiència professional en manteniment d'edificis, construcció i soldadura , coses totes elles molt interessants per al manteniment de les instal·lacions del Club, mentre no puguem tenir-ne de noves. Per tot això estic segur de que ens serà de gran ajuda en aquesta temporada d’estiu que estem començant. 

En Marc ajudarà també als vocals de les diferents seccions a continuar en la tasca de posar ordre als equipaments que es guarden als hangars del Club. Amb la seva col·laboració i la de tots, intentarem avançar en el que sempre hem dit que calia fer, i és identificar i marcar el material esportiu que hi ha al Club. Espero la col·laboració de tots en aquesta tasca.

En les tasques de mariner que li són més pròpies, serà responsable de que es faci us de les embarcacions pròpies o del Club seguint les degudes mesures de seguretat. 

Si vens al sopar d’inici de temporada el proper dissabte, el podrà conèixer allà. Si no, el trobaràs a les instal·lacions esportives a la platja.


Salutacions cordials,

Xavier Kirchner
Club Marítim Montgat, Secretari


Comments