Windsurf
Esport complet com pocs, físic al 100%, ... acabes amb to muscular fins als lòbuls de les orelles. 
Tècnic també; navegar són anys de pràctica i experiència, acumulada dia rere dia navegat, una experiència guanyada amb el gaudi des dels inicis, combregant amb la natura en estat pur, progressant i gaudint, tant els navegants experts com els qui comencen. 
Alguna cosa tindrà a veure el medi on ens movem ...  El mar, el vent, el cel, els núvols i les onades són el nostre immens escenari. Un gran ésser viu, canviant, capritxós, potser fins i tot dèspota en el seu titànic poder. 
Cada singladura és nova i diferent de l'anterior. Una plàcida brisa de Garbí o el indòmit Llevant, la salvatge Tramuntana, el tenaç i dur Alisi, seran els teus anhelats companys, com han estat els meus, si acceptes el repte de fondre't i jugar amb la mare natura, passant a formar part d'aquest ésser superior que és la conjunció del mar i el vent. 
No hem d'oblidar però que serem acceptats si amb humilitat comprenem que hem de saber fins on arribar amb la nostra simple condició humana. Així no haurem de lamentar el nostre gaudi de jugar amb gegants.
Si ja saps navegar, vine amb nosaltres a aquest mar que tenim davant i és ben nostre, i si no en saps i en vols aprendre, ens ho dius i ens organitzarem per ensenyar-te.