Qui som

Carles Hereu Ibáñez

Montgat és un poble de costa amb una llarga tradició marinera.

El Club Marítim Montgat, en la seva nova singladura, vol donar-li la projecció esportiva i cultural que es mereix en consonància amb les seves arrels, una projecció de qualitat i integrada en el teixit social del poble.

El nostre Club és una entitat nascuda ja fa 25 anys per iniciativa dels propis veïns, per a  potenciar les activitats relacionades amb el mar entre els montgatins i montgatines. En la nova fase que ara s’inicia, es pretén recuperar la voluntat inicial de promoció de les activitats esportives i culturals relacionades amb el mar entre els veïns del municipi, i molt especialment entre els nens i els joves, i també obrir l’oferta esportiva i cultural als municipis del voltant, donant sortida al mar als que no la tenen, i actuant com una via d’atracció i promoció per a Montgat.

El Club té l'esperit de participar i contribuir de forma activa i popular en la promoció, formació i desenvolupament de les activitats esportives i socials relacionades amb el mar, les platges i la tradició i la cultura marineres que són la identitat del nostre poble, des del respecte a l'entorn i en col·laboració amb les institucions públiques i privades del Municipi.

A la pàgina corresponent a cada secció trobaràs el nom de la persona que n'és responsable, i aquí podràs veure l'equip que avui som la Junta Directiva del Club. Tots estem a la teva disposició si vols compartir amb nosaltres el que estimem i el que és la nostra afició.


Carles Hereu, President
president@maritimmontgat.cat