Concurs per al disseny del nou escut del Club

El Club Marítim Montgat fou creat l’any 1988 y ha tingut des d’aquella data l’escut que es reprodueix a la figura, escut que ha representat en forma satisfactòria la imatge del club tots aquests anys. Amb motiu del seu 25è aniversari, però, el Club ha decidit treure a concurs el disseny d’un nou escut que representi la identitat i l’activitat actual del club i alhora millori la funcionalitat de l’escut original en ser reproduït en diferents escales.

Les Bases que es poden descarregar seguint els enllaços de més avall tenen per finalitat regular la concessió del premi al disseny d’aquest nou escut del Club Marítim Montgat.

Bases del concurs pel disseny del nou escut del Club Marítim Montgat

Consulta el document
Descarrega el document

Es prega als concursants atendre's a les formes de presentació detallades al punt 6 de l'apartat 2 de les bases, a fi d'evitar presentacions incompletes.

Lemes admesos al concurs


Sonet 1, Sonet 2, Sonet 3

● Banderas                                 Marinero
                                 De sempre
 Mirant cap al mar                     ● Vela                                       Vela i vent

Resultat del concurs

A l’assemblea del diumenge 20/10 i per raó de que els mecanismes de comunicació als socis no van funcionar com ho havien de fer, es va decidir perllongar el termini de presentació de propostes de disseny del nou escut del Club fins a la propera assemblea, a mitjans d’any.
Formalment, això vol dir que el concurs, en la seva formulació actual es declara desert, i es convoca un de nou amb les mateixes bases però amb un termini que finalitza el desembre.

El Club agraeix als dissenyadors que han presentat les seves obres al concurs el que ho hagin fet. Totes les obres es van considerar de qualitat. El Club els ofereix considerar-les presentades a la nova edició. Per aquesta raó els sobres amb les dades dels autors no s’han obert, mantenint-se el anonimat. Si algun autor/autora vol retirar les seves obres pot fer-ho enviant un e-mail demanant-ho a club@maritimmontgat.cat i coordinarem amb ell o ella la forma de fer-ho.

Salutacions molt afectuoses a tots/totes.